Supervisory Board


Yeşim Aktaş

Başkan


1994 yılında Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun olmuştur. Farmasötik teknoloji alanında Hacettepe Üniversitesi’nde yüksek lisans, Hacettepe Üniversitesi ve Fransa-Paris Sud Üniversite’lerinde doktora yapmıştır. 1994 yılından itibaren Hacettepe Üniversitesi, T.C. Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü ve Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde görev yapmıştır. 2010 yılından beri Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı öğretim üyesidir.

Dilek Atabey Kavlak

Üye


1996 yılında Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun olmuştur. 1999 yılında Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Kimya Anabilim Dalı’nda yüksek lisans eğitimini, 2006 yılında yine aynı anabilim dalında doktora eğitimini tamamlayarak ‘Doktor Eczacı’ ünvanı almıştır. 1997-2001 tarihleri arası Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Kimya Anabilim Dalı’nda Araştırma Görevlisi olarak; 2001-2016 yılları arasında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ve 2016-2021 yılları arasında Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’nda eczacılık görevini yürüttü. 2021 yılından itibaren SGK İbni Sina Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi Yurt Dışı İlaç Temin Birimi’nde birim sorumlusu olarak görev yapmaktadır.

Behiye Dinç Uğur

Üye


2010 yılında Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun olmuştur. 2010-2020 yılları arasında sırasıyla Çankırı Ilgaz Devlet Hastanesi, İstanbul Bayrampaşa Devlet Hastanesi ve İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde hastane eczacısı olarak çalışmıştır. 2014 yılında Birleşik Krallık’ta sağlık meslek mensuplarının yeterliliklerinin değerlendirilmesi konulu bir çalışmada Sağlık Bakanlığı yetkilisi olarak görev almıştır. 2016-2018 yıllarında Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Hastane Eczacılığı Yönetim Biriminde görev almıştır. 2020-2024 yılları arasında İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi sorumlu eczacılığı görevini yürütmüştür. 2024 yılı itibariyle Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde hastane eczacısı olarak çalışmaya devam etmektedir.

Substitue Members


Meryem Yiğit


Ercan Şentürk


BAYRAM ATEŞ


sakarya eğitim ve araştırma hastanesi

Share Share